Musicalen - "PERRONEN"

En teaterkoncert med musik og tekst af danske kunstner.


Nu har du mulighed for at være med i Ballerup  Musicals næste store opsætning, som i år er en teaterkoncert. Så hvis du er mellem 13 og 25 år og ønsker at udvikle dig inden for sang, dans og skuespil, samtidig med at du kan blive en del af et unikt fællesskab, så meld dig til årets musicalhold. Du vil blive instrueret og undervist af et professionelt team, som vil give dig et skub ind i den forunderlige kunstneriske verden. Derudover vil der i denne sæson være ekstra gode muligheder for at udvikle og benytte kompetencer, du allerede har med.

Desuden kan du tilmelde dig ”backstage”, hvis du vil hjælpe til med alt det, som foregår bag scenen: Kostumer, scenografi, rekvisitter, teknik, makeup osv.

Hvad handler forestillingen om

 

Teaterkoncerten ”Perronen” er vores helt egen opsætning, som tager udgangspunkt på en perron. Her mødes og skilles mennesker og skæbner flettes ind hinanden. Hvor fører skæbnen dem hen? Hvad drømmer de om? Hvilke dæmoner slås de med? Og hvorfor er denne gruppe mennesker havnet netop her? Du vil få indblik i en verden fuld af glæde, længsel, kærlighed og kontrol fortalt på en visuel og abstrakt måde. Teaterkoncerten bliver et mix af forskellige sange og tekster af danske kunstnere, som vi skal fortolke på vores unikke måde. Vi kommer derfor til at beskæftige os med forskellige udtryk, følelser og stilarter.

 

Praktisk info   

Vi har sæsonstart torsdag d. 2. september klokken 18.00-21.00. Her vil du møde det professionelle team og alle de andre deltagere. Du vil blive præsenteret for årets forestilling, den kreative vision og få et indblik i forløbet. Dagen afsluttes med øvelser på gulv, hvor I lærer hinanden at kende.  Vi glæder os til at møde jer i P100 på Ballerup Ungdomsskole, Gl. Rådhusvej 13, indgang L.  

  
Tilmeld dig sæson start allerede nu på bask.dk  under HOLD. 
  
For at deltage kræver det, at du kan deltage i holdets prøver og forestillinger.

Prøverne er hver tirsdag og torsdag (dog ikke uge 42, uge 51-53 og uge 7). Der vil være enkelte øve-weekender, samt et intenst opløb på Baltoppen fra 26. feb. - 13 mar. 2022.  

Se prøveplan nederst på siden. 

 

Du har derudover mulighed for at se billeder fra tidligere forestillinger på www.ballerupmusical.dk, samt på vores Facebook og Instagram.

 

Vi håber, at du har lyst til at være med – vi glæder os i hvert fald til at se dig!